St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Een grootformaat scanner is niet meer weg te denken

Een grootformaat scanner is meer dan handig wanneer je bijvoorbeeld grote historische kaarten en atlassen wilt digitaliseren. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal een extreme grootte hebben. Een uitzonderlijk formaat dus. Wat ervoor zorgt dat je een groot analoog archief moet aanhouden.

Een grootformaat scanner een groot voordeel

Met een grootformaat scanner haal je letterlijk en figuurlijk een groot voordeel in huis. Te allen tijde kunnen alle medewerkers met toegang tot de bestanden altijd en overal de beschikking hebben over de gescande grootformaat documenten die ook weer eenvoudig te delen zijn met collega’s of derden. Het papier vergeelt niet, je hebt altijd een document in handen zonder kwaliteitsverlies naar gelang gebruik.

Wanneer je werkzaam bent voor het stadsarchief of voor een culturele instelling, bouwbedrijf of de overheid, zul je vast al gemerkt hebben dat je tegen problemen aanloopt wanneer je geen grootformaat scanner tot je beschikking hebt. Scannen van grote originele documenten hoeft echter geen probleem meer op te leveren als je een grootformaat scanner van Repromat in huis hebt.

Een grootformaat scanneer is dé oplossing wanneer je werkt met grote documenten

Een grootformaat scanner is erg handig wanneer je met documenten werkt die groter zijn dan A3. Denk maar eens aan plattegronden, bouw- en technische tekeningen, posters en nog veel meer. Je kunt dit soort documenten helemaal niet kopiëren met een standaard kopieerapparaat of scannen met een eenvoudige scanner. Zulk soort documenten vraagt op een bijzondere oplossing. Repromat kan dé oplossing leveren. Een grootformaat scanner, maar ook een groot formaat printer zo gewenst.

Met een grootformaat scanner en/of printer van Repromat haal je professionaliteit in huis zodat deze op elk gewenst moment binnen handbereik is. Je hoeft niets uit te besteden waardoor je te maken krijgt met storende wachttijden of leveringstijden. Je volledige dienstverlening op het gebied van printen, scannen en kopiëren van grootformaat documenten flexibel en geheel onder controle. Met een onberispelijke kwaliteit van het gekopieerde, geprinte of gescande werk. Waardoor je snel kunt inspelen op wensen en je een meerwaarde oplevert. Neem gerust contact op met Repromat voor een advies op maat.