St christoffel Roermond
Image default
Aanbiedingen

Zo eet je banaan op verschillende manieren

Als je aan bananen denkt, is het eerste wat in je opkomt de vrucht. Velen van ons hebben ooit wel eens een banaan gegeten. Bananen komen van de bananenboom. De banaan vrucht wordt in veel verschillende gerechten gebruikt. Wij willen je graag vertellen in welke gerechten je bananen kunt gebruiken. Bananen groeien aan een bananenboom en die kun jij zelf ook bemachtigen. Wacht dus niet met een bananenplant kopen bij My Palmshop en je kunt heerlijke gerechten bereiden! 

 

Ontbijt 

‘s Morgens heb je een stevig ontbijt nodig om de dag door te komen. Bananen kunnen gecombineerd worden met havermout. Op deze manier creëer je een uniek, smakelijk ontbijt. Misschien een leuk idee voor het ontbijt als er iets te vieren valt. Banaan kan ook worden toegevoegd aan verschillende shakes. Veel mensen nemen ’s morgens een shake om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Bananen kunnen ook aan de shake worden toegevoegd voor een natuurlijke smaak. 

 

Snack 

Zo nu en dan eten we iets lekkers. We hebben zin in eten en nemen een snack. Je kunt kiezen voor een zak ongezonde chips, maar je kunt ook kiezen voor een gezonde banaan. De banaan zit vol goede energie voor de werkdag. Je kunt de banaan ook in een chocoladesaus dopen voor een heerlijk tussendoortje. Je kunt bananen ook gebruiken om allerlei lekkernijen te maken zoals koekjes. Zoek eens uit aan welke snack je een banaan kunt toevoegen, en wie weet ontdek je een nieuwe combinatie. 

 

Diner 

Een banaan kan voor verschillende maaltijden gebruikt worden. Pureer de banaan tot een beslag. Dit beslag kan gebruikt worden voor de bereiding van de pannenkoeken. De bananenbeslag is makkelijk te bereiden. Dan voeg je twee eieren en wat kaneel toe en je bent klaar om te bakken. De pannenkoeken zijn over het algemeen wat dikker. De pannenkoeken vullen de maag goed, na een tijdje zult je merken dat je vrij snel verzadigd bent. 

 

https://www.mypalmshop.nl/