St christoffel Roermond
Image default
Aanbiedingen

Snel Afvallen doe je door deze twee manieren

 

Om af te vallen is het belangrijk dat je een lange termijn strategie aanpakt. Hardlopen helpt je hiermee door deze duurzaam en snel afvallen methode in twee stappen duidelijk te maken!

 

Laten we beginnen. Ten eerste is het belangrijk om:

 

  • Verhoog het aantal verbrandde kilocalorieën (met sport)

Wanneer we trainen verbranden we energie. Dit is een anaeroob proces (wat ‘zonder zuurstof’ betekent). Na een tijd is namelijk al het zuurstof in het bloed op. Als resultaat moet je lichaam switchen naar de nood energievoorraad. Dit zorgt ervoor dat je bloed te zuur wordt en afvalstoffen (CO2) in je bloed niet afgevoerd kan worden. Daarnaast moeten elektrolyten worden aangevuld. Na het trainen worden vaak teveel en gedeeltelijk ongezonde calorieën gegeten. 

 

  • Vermindering van de ingenomen calorieën (met een dieet)

Wanneer je op dieet bent, ga je meestal minder calorieën eten (duh). Vaak wordt er niet nagedacht over welke calorieën specifiek worden vermindert. Je metabolisme moet bepaalde metabolieten en stoffen binnen krijgen om zijn functie te behouden. Wanneer deze stoffen ontbreken bij het afvallen gaat het lichaam over op een noodprogramma. Het metabolisme gaat omlaag om energie te behouden. De lever kan dan zelfs proteïne afbreken van het eigen lichaam om energie te produceren. Daardoor verliezen we spiermassa en dus de potentie om energie te verbranden. Hierdoor wordt het nog moeilijker om blijvend af te vallen. Wanneer we na het dieet weer normaal eten is ons metabolisme heel traag en komen we snel weer aan. 

 

Het is dus belangrijk om bij nutriënten  onderscheid te maken tussen verbrande calorieën (katabool) en nutriënten die nodig zijn voor het functioneren van het lichaam en de metabolisme (anabool).

 

Hoe helpt iSANO bij het afvallen?

 

iSANO haar doel is om de ingenomen calorieën te verminderen en de metabolisme gelijktijdig te verhogen. iSANO zorgt dat het centrale zenuwstelsel wordt voorzien van genoeg energie. Anders gaat het lichaam overpot het noodprogramma en breekt het de eigen spieren af.

 

Dus ben je klaar om duurzaam af te vallen? Ga dan naar de iSANO website.