St christoffel Roermond
Image default
Telefonie

3CX software is een must-have bij ons bedrijf

Al voor een langere periode hadden we het over 3CX software. De laatste tijd hadden we door dat onze communicatiemiddelen niet meer up to date waren met alle technieken van nu. Normaal gesproken zou ons telecombedrijf dit voor ons regelen, maar zij waren al een paar maanden gestopt met updaten en hier zijn wij mega kwaad om geworden. Daarom moesten we verder zoeken naar een andere oplossing voor onze bedrijf en toen kwam een medewerker met het 3CX software.

Op zoek naar 3CX software voor een goede prijs

We hadden nog nooit gehoord van het 3CX software, totdat die ene medewerker het voorstelde. Hij was nog redelijk nieuw in het bedrijf en kon daarom dit goed aan ons uitleggen. Dit leek ons ook een goed plan en we zijn ermee verder gegaan. We gingen meer research doen naar de software zelf en uiteindelijk waren we helemaal overtuigt dat dit het product moest zijn. Alleen nu was het de vraag waar konden deze aanschaffen voor een goede prijs? Na een tijdje op het internet zoeken, kwamen we bij NuCall terecht. Zij hadden een goede deal op de website staan en we hebben meteen een offerte voor die deal eruit gegooit.

Dit bedrijf was precies wat we zochten

We kregen snel reactie van NuCall en konden alles in beweging zetten. We gingen daar heen voor een kennismakingsgesprek en daarbij de informatie over de software die we wilden aanschaffen. Ook Al wisten we veel van het product af, het was fijn om een expert aan het woord te hebben. Daarna was alles rond en hoefde we alleen een contract te tekenen en wachten op de nieuwe communicatiemiddelen. Daar hoefde we ook niet al te lang op te wachten en het was ook zo te gebruiken. We zijn erg blij met de keuze van 3CX software bij NuCall.

NuCall

Wilt u meer weten over het bedrijf NuCall en wat zij voor u kunnen betekenen als het gaat om communicatiemiddelen en meer? Bekijk dan eens het gehele aanbod van hen via www.nucall.nl voor meer informatie.