St christoffel Roermond
Image default
Tweewielers

Een ombouwset voor uw eigen fiets kunt u hier online kopen

Bent u op zoek naar onderdelen waarmee u zelf van een gewone fiets een snelle, goedkope elektrische fiets kunt maken? Dan moet u bij EBIKE-EFOS zijn. Met de losse onderdelen of de elektrische fietskit dus u online kunt kopen, maakt u zelf snel van uw eigen fiets een e-bike. De onderdelen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en u profiteert van een goede service en garantie wanneer u uw ombouwset voor uw fiets online gaat kopen in de webshop van dit bedrijf. Ontdek de diverse sets online.

Allerlei fietsen bouwt u eenvoudig zelf om

Fietst u vaak bergopwaarts of lange afstanden? Wilt u graag makkelijker kunnen fietsen met uw bakfiets? Of wilt u sneller gaan op uw mountainbike? Wat de reden ook is: door online een ombouwset voor uw fiets te kopen, maakt u van elke fiets eenvoudig een elektrische fiets met de onderdelen van EBIKE-EFOS. U heeft niet veel onderdelen nodig en u kunt het gemakkelijk zelf doen. De onderdelen die nodig zijn om de elektrische fiets te bouwen vindt u in een samengestelde elektrische fietskit, maar u kunt deze ook los bestellen. Kies een motor die bij u past, een accu en een display zodat u kan zien hoe hard u gaat en wanneer u de accu moet opladen. Dit zijn alle producten die u nodig heeft om van uw fiets een elektrische fiets te maken.

Neem contact met het bedrijf op voor advies

Weet u niet welke ombouwset u online bij dit bedrijf moet kopen om uw fiets om te bouwen? De fietsspecialisten geven u graag advies over welke elektrische fietskit het best bij u past. Wanneer u liever niet zelf uw fiets ombouwt, maar dit wilt laten doen, kunt u terecht bij de fietsenmakers in Nederland en België. Bekijk het aanbod op de website van het bedrijf via www.goedkoop-ombouwset-elektrisch-fietsen.nl.