St christoffel Roermond
Image default
Aanbiedingen

Relatiegeschenken nodig? Deze vier bedrukte bekers vallen altijd in de smaak

Relatiegeschenken nodig? Deze vier bedrukte bekers vallen altijd in de smaak

Op zoek naar relatiegeschenken die je weg kunt geven tijdens open dagen, op beurzen, aan zakenpartners of klanten? Navigeer dan naar de website van Loopper. Bij dit bedrijf bedrukken ze diverse producten met jouw ontwerp. Of het nu gaat om een bedrijfslogo op een koffiemok of een slogan op een katoenen tas, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vooral bedrukte bekers vallen altijd in de smaak. Wanneer je kiest voor bedrukte bekers van Loopper, kun je kiezen uit meerdere varianten. In deze blog behandelen we er vier.

 

Koffie in een klassieke mok

Niets is zo fijn als een nieuwe werkdag beginnen met een heerlijk bakkie koffie uit een klassieke mok. Veel Nederlanders hebben die dagelijkse stoot cafeïne nodig om de dag goed door te komen. Koffie uit een plastic of papieren bekertje drinkt minder lekker dan uit een echte mok. Bij bovengenoemde aanbieder kun je jouw mokken laten bedrukken zoals jij dat wilt. Op één zijde of rondom, in één kleur of in full colour. Aan jou de keuze!

 

Reisbeker voor onderweg

Onderweg kun je de koffie natuurlijk maar moeilijk meenemen in een mok. De kans dat de bekleding van de auto besmeurt raakt met koffie is behoorlijk groot. Gelukkig bestaan er daarom zogenaamde reisbekers of coffee-to-go bekers. Dit zijn bekers die over een handige drinkopening beschikken waardoor de beker makkelijk afgesloten kan worden. Zo hoef je niet bang te zijn voor lekken en morsen. En kun je ook onderweg genieten van een lekker bakkie pleur.

 

Langer genieten met een thermosbeker

Vind jij het ook vervelend dat jouw koffie, thee of chocolademelk zo snel afkoelt? Met een thermosbeker met isolerende binnenlaag kun je veel langer genieten van jouw warme drankje. De inhoud blijft namelijk extra lang warm óf koud. Zo kun je de beker in de winter gebruiken om het drinken warm te houden en in de zomer om jouw drankjes langer koud te houden.

 

Praktische opvouwbare drinkbekers

Op zoek naar een beker die niet zoveel ruimte in beslag neemt? Neem dan eens een kijkje bij de zeer praktische opvouwbare drinkbekers. Deze bekers kunnen, wanneer ze in gebruik zijn, worden opengevouwen zodat er drinken in kan worden gedaan. Na gebruik vouw je ze eenvoudig weer op tot een klein en handzaam pakketje die je zo in je broekzak steekt. Super handig!

 

https://www.loopper.com/