St christoffel Roermond
Image default
Auto's en Motoren

Het motortheorie examen halen kost je met Gelijk Geslaagd maar 1 dag!

Het ultieme gevoel van vrijheid ervaren, dat doe je op een motor. Gaan en staan waar jij wilt, op plekken kunnen komen die je met een auto niet kunt bereiken en niet achteraan de file te hoeven aansluiten maar er gewoon langs kunnen rijden. Ervaren motorrijders kunnen hier enthousiast over meepraten. Degene die bezig zijn hun motor rijbewijs te behalen kunnen er zeer binnenkort over meepraten.

Ben je bang dat het behalen van het motorrijbewijs bij jou nog wel eventjes zal duren omdat je enorm opziet tegen het theorie examen? Hier hoef je absoluut niet bang voor te zijn! Met de dagcursus motor theorie van Gelijk Geslaagd zorgen wij ervoor dat jij in 1 dag slaagt voor het theorie examen. Hoor je om je heen dat het examen enorm lastig is en de lesstof vreselijk saai en moeilijk om aan te leren is? Met onze hulp valt dat enorm mee!

Bij ons leer je de belangrijke theorie, precies die theorie die jij moet kennen om het examen met succes te kunnen afleggen. De lesstof wordt je bijgebracht door middel van onze doelgerichte theorieles. Dus niet uit boeken. Want leren uit boeken is inderdaad lastig en bovendien erg saai. Door onze les komt de theorie als het ware tot leven, hierdoor zal je het prima gaan begrijpen en daardoor uitstekend gaan onthouden. Natuurlijk is er bepaalde theorie die best lastig is. Maar ook deze theorie weten wij binnen een ochtend in jouw hoofd te krijgen!

Motortheorieles in het kort

Wat kan je verwachten van onze theorieles en met welke tijden moet je rekening houden? Bij de meeste locaties starten we de les om 07.00, bijvoorbeeld bij de motortheorie Breda. Voor één keertje je wekker dus vroeg, maar dat is het echt waard. Iedereen stelt zich even voor aan elkaar, daarna begint de docent met de theorieles. Verkeersborden, gebodsborden, verkeersinzicht, regels, alles komt aan bod. Natuurlijk houden we tussendoor pauzes en kan je vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk is. Na de klassikale les maken we proefexamens. Onze proefexamens zijn precies hetzelfde opgezet als de examens bij het CBR, een optimale oefening dus.

Even na 12.00 is iedereen er klaar voor! Je krijgt de tijd om nog even wat te eten voordat we richting het CBR vertrekken. Bij het CBR aangekomen meld je je aan met je ID, betaal je het examengeld en wacht je tot je naar binnen geroepen wordt. Na het examen zal jij met een brede lach naar buiten komen, je bent namelijk geslaagd!

https://www.gelijkgeslaagd.com/