St christoffel Roermond
Image default
Auto's en Motoren

Auto afstemming en chippen – Uw auto’s opleveren

Auto chipping is de praktijk van het verwijderen of herstellen van kleine stukjes metaal uit de motor en deze vervolgens op hun juiste plaatsen te plaatsen. Het doel hiervan is om een onregelmatigheid in de uitvoering van het voertuig te corrigeren, bijvoorbeeld een stok die krom is op zijn terugkeer of een spijker die door gebruik is gebogen, zodat het opdraagt. In veel gevallen is dit een kleine reparatieopdracht die geen wijzigingen aan het voertuigcomputersysteem of de bedrading vereist. Als u echter iemand bent die geniet van het sleutelen met motoren en dergelijke dan kan dit misschien iets zijn dat u als een hobby wilt nastreven.

 

De delen van de auto chipping machine zijn allemaal vrij eenvoudig en bestaan uit een dunne metalen plaat, een paar nagels, een scherp mes en een snijgereedschap. Afhankelijk van het type motor en een model van auto chippen, presteert u, de werktuigen die u nodig heeft, variëren. Zoals u ongetwijfeld weet, is een REV-bereikmeter een apparaat dat wordt gebruikt om de hoeveelheid koppel die wordt gegenereerd door uw motor te meten.

REV-bereikmeters zijn in wezen elektronische meters die motorvermogen en koppel meten.

 

De basisprincipe achter het functioneren van deze REV-meters is om u een idee te geven van de hoeveelheid trekkracht die uw motor kan uitoefenen, zowel in RPM als GPM. Als uw motor een hoger rpm produceert dan gewenst, dan is dit waarschijnlijk een symptoom van een buitensporige hoeveelheid inlaatlucht die wordt ingevoerd in de verbrandingskamer, terwijl tegelijkertijd een lagere inname-luchtlading is vereist om de motor terug te brengen naar een normaal Trekkracht wordt uitgedrukt als pk. Hoewel dit handig is om te weten, omdat het kan worden gebruikt voor berekeningsdoeleinden, is het belangrijk om ook te overwegen hoe de algehele prestaties van de auto worden beïnvloed door het wijzigen van de RPM of GPM van uw motor. Dit is waar motoropname in het spel komt.

 

Motoropname is een term die vaak wordt gehoord geassocieerd met auto chipping en tuning. Het verwijst in feite naar de handeling om de ontstekingstiming van uw voertuig aan te passen of anderszins te wijzigen om de prestaties ervan te vergroten. Dit kan handmatig of met het gebruik van softwareprogramma’s worden gedaan. Er zijn ook automatische programma’s die voor alles voor u zorgen, maar ze hebben de neiging om duurder te zijn. Als je toevallig veel geld hebt om te verbranden, dan moet je kijken naar de mogelijkheid om een professional in te huren die de benodigde acties zal uitvoeren om je te begeleiden door het proces van het opeenvolgen van je ontsteking.

 

Nu, als u het type persoon bent dat meer geïnteresseerd is in het wijzigen van een bepaald deel in plaats van een volledige motor volledig te veranderen, dan wilt u een gerenommeerd bedrijf vinden dat u met dit proces kan helpen. De beste manier om dit te doen, is om online te onderzoeken en reviews te lezen uit het verleden en de huidige klanten. Hiermee kunt u gemakkelijk de verschillende autotuningbedrijven vergelijken die in uw regio bestaan. U kunt eenvoudig degenen zien die gerenommeerd zijn en die niet door te kijken naar hun prijzen, diensten en reputatie.

Zodra u uw lijst van auto-chipping- en tuning-experts hebt vernauwd, bevindt u zich in een betere positie om te bepalen welke de beste optie voor u en uw voertuig zal zijn.

 

Wanneer u een professional kiest, stelt u vragen over hun ervaring en vragen over hun huidige projecten. Als ze veteranen in de branche zijn, dan hebben ze veel ervaring met werken met zowel cilinder- als motoropname en alle benodigde onderdelen om uw project tijdig te voltooien. Vraag hen naar hun succes van succes, en als ze bereid zijn om te werken zolang het duurt voordat uw auto chipping- en tuning-behoeften. De meest gerenommeerde professionals zullen bereid zijn om met u samen te werken zolang het nodig is om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke resultaat ontvangt.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance