St christoffel Roermond
Image default
Aanbiedingen

TOP 3 of ik zoek een ander bedrijf!

Vroeg of laat kreeg bijna elke SEO-specialist de taak om een ​​site naar de TOP 3 te promoten. Vanuit het oogpunt van een klant die nog nooit promotie heeft gemaakt, lijkt zo’n doel misschien heel logisch. Hij betaalt geld en hij wil het maximale resultaat. De CTR van de eerste links in organische zoekresultaten is veel hoger, wat herhaaldelijk is bewezen door CTR-onderzoeken. Waarom de verantwoording van dergelijke posities in de KPI een negatief effect zal hebben op zowel het bedrijf dat de bron promoot als de klant, zullen we in dit artikel bespreken.

SEO belooft geen TOP 3

Tijdens mijn werk in deze branche kan ik uit eigen ervaring zeggen dat geen enkele serieuze SEO-specialist jou een garantie geeft in de TOP 3. Er is geen exacte formule waarmee je 100% naar de eerste zoekregels kunt gaan. Vooral als de zoekopdracht die u promoot erg competitief is. Waarom zijn dergelijke verlangens niet gunstig voor het bedrijf? Het antwoord is heel simpel: elk bedrijf is afhankelijk van winst en KPI-ontwikkeling. Als een specialist de hoofdbetaling alleen voor TOP 3 ontvangt, ontvangt hij hoogstwaarschijnlijk bijna niets. Maar het bedrijf moet loon betalen en zal daarom verliezen lijden. Laten we de situatie objectief bekijken, niemand wil in het nadeel werken. Daarom zijn er hoogstwaarschijnlijk verschillende oplossingen voor een dergelijk verzoek:

U wordt geweigerd; U zult bedrogen worden; Met trucs en trucs ontvouwt zich een hele voorstelling voor je neus. Ze worden bijvoorbeeld met zo’n lage frequentie gepromoot dat zelfs de TOP 1 nul resultaten oplevert of ze zullen een merkkern samenstellen.

Als u wordt geweigerd, kunt u er zeker van zijn dat u zojuist een gezond bedrijf bent kwijtgeraakt dat echt op de site wilde werken en te goeder trouw de voorwaarden van het contract wilde nakomen.

In alle andere gevallen ontvang je een heleboel papers en uitwerkingen, strategieën, grafieken en nog meer beloften. Misschien waren uw voorwaarden overeengekomen met de slogan “was – was niet”. Maar hoe winstgevend is het voor u, omdat u echt geld betaalt voor het experiment?

Waarom zijn er geen garanties, u bent specialist?

Waarschijnlijk zal de weigering je van streek maken en ga je op zoek naar iemand die het daarmee eens is. En dan val je gewoon in de tweede en derde categorie. Maar het punt is niet dat je ongeschoolde mensen bent tegengekomen.

Officiële informatie over zoekmachineoptimalisatie “Google”:

“Niemand kan een toppositie in de zoekresultaten van Google garanderen. Pas op voor SEO’s die hoge posities beloven op basis van een “speciale relatie” met Google en reclame maken voor “prioriteitsregistratie” op Google. Er is geen prioriteitsregistratie bij Google. Er zijn slechts twee manieren om een ​​site rechtstreeks aan Google voor te stellen voor registratie: gebruik de pagina URL toevoegen of dien een sitemap in. Beide kunnen gratis onafhankelijk worden gedaan. “

Onthouden! Zich baserend op de officiële gidsen van zoekmachines voor webmasters, zullen zelfs Google-vertegenwoordigers die het systeem van binnenuit kennen, geen garanties geven over de positie van een bepaalde site voor een specifiek verzoek.

Vanuit ons standpunt is het geven van garanties voor een dergelijke conclusie op zijn minst onjuist en oneerlijk. Bovendien moet u op de commerciële component letten en uw prioriteit niet TOP 1-5 maken, maar verkeer en conversiepercentages. Een goed bedrijf, dat een reeks werkzaamheden verricht, en zo, tegen een bepaald percentage, een deel van de verzoeken naar de TOP 3 zal brengen.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign bedrijf belgië

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/