St christoffel Roermond
Image default
Gezondheid

Nieuwe blauwe schoenhoesjes bestellen voor onze medewerkers

Wij hadden een nieuwe voorraad nodig van blauwe schoenhoesjes. Deze gebruiken wij vaak op de werkvloer om onze patiënten te beschermen tegen bacteriën. Normaal gesproken hebben we een mega voorraad aan zulke schoenhoesjes, maar helaas raken die steeds weer op. Daarom moesten we een nieuw voorraad ervan bestellen. Alleen het bedrijf wat onze producten allemaal levert, had problemen en kon daarom niet op tijd zijn. Hierdoor zouden we in de problemen komen, dus moesten we een ander partij zoeken. 

Blauwe schoenhoesjes zijn erg populair tegenwoordig

We hadden geen idee wat blauwe schoenhoesjes zo populair waren tegenwoordig. Bijna elke andere leverancier die we van ons hebben benaderd, had dit product niet meer verkrijgbaar. Natuurlijk vanwege corona moeten mensen vaker erin en eruit en daarbij hun schoenhoesje vervangen. Dit probleem herkende wij ook, dus we moesten nog even verder zoeken. Op het internet hadden we niet veel verwachtingen of we het product zouden vinden. Maar uiteindelijk na een lange tijd zoeken vonden we een website die ze nog wel aanbood. Dit bedrijf was Van Manen Hygieneproducten en ze hebben veel meer dan alleen onze schoenhoesjes die we nodig hadden.

Deze winkel had ze op voorraad

Niet alleen hadden ze het product waar we naar op zoek waren. Maar daarbij ook nog eens andere top producten die wij hier dagelijks gebruiken voor een goede prijs. We zijn het hele assortiment afgegaan en hebben zelfs een paar extra producten bij hen aangeschaft. Maar natuurlijk ook meteen de blauwe schoenhoesjes die we echt nodig hadden. Het bestellen via de website ging erg makkelijk en we kregen de producten ook ruim op tijd binnen bij ons. Ze waren van erg hoge kwaliteit en voor een goede prijs. We houden zeker deze website goed in ons achterhoofd want het is een goed bedrijf met goede producten.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een goede winkel en met daarbij hoge kwaliteit producten? Bekijk dan eens de website van Van Manen Hygieneproducten voor meer informatie over de producten die ze te bieden hebben en nog veel meer.