St christoffel Roermond
Image default
Financieel

Wat Zijn Bitcoins?

Wat zijn Bitcoins? Dit zijn de vragen die in je opkomen als men hoort over hen. Simpel gezegd, Bitcoins zijn een digitale munt die wordt gewonnen met behulp van computer hardware en niet uitgegeven door een centrale bank. Bitcoins zijn een vorm van valuta die is gemaakt van virtuele en toegankelijk zijn via het Internet. Het gebruik van deze virtuele geld gaat voorbij aan de traditionele vormen van valuta die worden meestal uitgegeven door overheden.

  

Ten eerste, wat zijn Bitcoins? Deze zijn eigenlijk een stelletje valuta ‘ s die zijn gecombineerd in een enkel medium genoemd bitcoins. Het meest populair onder deze valuta ‘ s zijn de US dollar, Euro, Zwitserse frank, de Japanse yen en het Britse pond. Alle andere bekende valuta ‘ s worden verhandeld als grondstoffen op het wereldwijde web onder de naam van bitcoins. Er is geen fysieke grondstof die wordt ondersteund door een openbare sleutel die is de reden waarom er nooit een gouden, zilveren of ring munten.

 

Dit brengt ons bij het onderwerp van de portefeuilles. Wat zijn portemonnee? Wallets zijn virtuele safe houses waar je je vertrouwelijke informatie zoals wachtwoorden en creditcard. Bitcoins werken op dezelfde wijze de conventionele, papieren portemonnee. U heeft eigen toetsen die je geeft aan anderen, en die sleutels gaan in een publieke sleutel paar, ook wel de openbare sleutel en een persoonlijke sleutel bestand.

 

Eigen sleutel bestanden worden wat de private sleutels wijs.

Dit zijn de enige echte manier om te ontgrendelen uw portemonnee en toegang tot uw geld. De openbare sleutel fungeert als een link naar uw portefeuille via het Internet, terwijl p2p uitwisseling van online uitwisseling waar je grondstoffen zoals handel valuta ‘ s, aandelen en indexen via een netwerk van computers. Terwijl de meeste van de uitwisselingen die p2p-uitwisseling zijn gebaseerd op het Internet, er zijn nog steeds offline p2p uitwisseling hoewel ze zijn zeldzamer en moeilijker te vinden.

 

Bitcoins zijn decentrale systemen, omdat alles wordt gecontroleerd door een eigen netwerk van computers.

Dat betekent dat wanneer een persoon die wil maken van een transactie de transactie gaat via de computer van deze persoon en vervolgens door naar de volgende persoon computer. Er zijn geen derde partijen betrokken, die de transacties veilig en privé en heeft onderhouden van het systeem vrij van elke vorm van tussenpersonen of makelaars. Dankzij deze functie en omdat er geen derde partij bij betrokken is, Bitcoins zijn zeer vergelijkbaar met de populaire lokale munt in de zin dat je krijgt geld van de verkopen van de ene valuta naar de andere valuta. Terwijl bitcoins zijn niet echt haalbaar is in een echte wereld scenario, ze zijn nog steeds erg veilig en kregen veel aandacht van het publiek omwille van de privacy en de veiligheid die ze bieden.

 

Nog een gelijkenis tussen de twee valuta ‘ s is het feit dat beide vragen de gebruikers om een bepaald niveau van expertise in om deel te kunnen nemen. Terwijl het Internet biedt iedereen de mogelijkheid om een expert te worden op de technische aspecten, het gebrek aan fysieke interactie maakt de overdracht van kennis van het proces veel trager. Dit maakt de bitcoins moeilijk voor beginners, omdat het vereist om deel te nemen in het handboek studie om te leren hoe gebruik te maken van de verschillende instrumenten die de valuta ‘ s bieden. Aan de andere kant, de donkere web vergemakkelijkt ook de trading activiteiten, maar dit is iets dat veel moeilijker uit te voeren. In dit geval, de meeste mensen zet de anonimiteit en het brede scala van beschikbare valuta ‘ s te gebruiken om geld te sturen zonder dat hun echte identiteit.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester