St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit, dagelijks besteden we aardig wat tijd aan ons haar. Dan heb ik het niet alleen over hoe het er uit gaat zien, maar ook het wassen, conditioner, eventuele maskers, kammen, föhnen en ga eigenlijk maar zo door. Ga je spelden zetten of is een just out of bed look goed genoeg voor je. Iedereen heeft zijn of haar haar anders zitten en eenieder stelt daar ook andere eisen aan. Het ligt er daarnaast ook maar net aan wat voor soort haar je hebt, niet alleen de kleur maar ook de dikte van het haar en hoe het haar in zijn natuurlijke vorm zit beïnvloeden hoe de kwaliteit is van je haar en hoe lang je per dag bezig bent met je haar.

Heb je namelijk stijl, lang en dun haar kan dan het zo maar eens zijn dat je niet zo heel veel hoeft te doen per dag aan je haar. Het creëren van volume is lastig omdat je lang, dun en stijl haar hebt. Je zal hierdoor niet al te lang bezig zijn met het in de juist vorm maken van je haar. Als tegenovergestelde kunnen we nemen de mensen met kroeshaar. Dit haar kan je op vele verschillende manieren stijlen, en heeft daarnaast meer kracht in zich en heeft en geeft altijd veel volume.

Als je de persoon bent van het eerste type haar kan dat soms best lastig zijn, je wil immers namelijk dat je haar natuurlijk altijd goed zit. Als dit niet wil lukken door te weinig haar is dat lastig. Het haar bepaald namelijk wel een groot gedeelte van welke uitstraling je uitstraalt en welk gevoel dat je naar anderen toe geeft. Daarom kan je doormiddel van een haarverliesbehandeling of een haargroei behandeling ervoor zorgen dat je weer extra haren gaat creëren zodat je weer een vollere bos met haar op je hoofd hebt.

http://clinic63.nl/