St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Een mantelzorgwoning maakt een groot verschil

Een mantelzorgwoning van mantelzorg Wernsen is een aanrader. Mijn schoonmoeder woont alleen en heeft erg veel verzorging nodig. Mijn echtgenote is haar enige dochter, en dus enige familielid. Naast mijn vrouw is er niemand die voor haar kan zorgen. Mijn vrouw doet erg haar best en er gaat erg veel tijd in zitten. Ik heb zelf ook regelmatig geholpen. Dit alles is natuurlijk niet fijn, toch is dit niet het grootste probleem. Zo woont mijn schoonmoeder erg ver weg. Elke keer dat wij daar naartoe moeten zijn we 45 minuten verder. Elke dag 45 minuten reizen terwijl we ook beiden moeten werken zorgt ervoor dat er erg weinig tijd voor elkaar over is. Dit is ook iets wat mijn schoonmoeder echt niet wil. Er zou toch wel een oplossing moeten zijn. 

De oplossing

Na een hele poos gezocht te hebben, hebben wij het eindelijk gevonden. De oplossing die wij gevonden hebben zijn de mantelzorgwoningen van Chaletbouw Wernsen. De chaletwoningen zijn kleine Chalets die dichtbij ons huis zouden kunnen staan. Dit is dan een nieuw huis voor mijn schoonmoeder. Het grootste voordeel van deze oplossing is dat zij en wij wel alle privacy behouden. Ik vertelde deze oplossing aan mijn schoonmoeder en liet hen alle mogelijkheden zien. Ze was gelukkig erg enthousiast. Een grote opluchting voor ons die ervoor zorgde dat wij contact konden opnemen. 

Mantelzorgwoning van mantelzorg Wernsen

Nadat we de mantelzorgwoning hadden gevonden namen we contact op. Een vriendelijke vrouw hielp ons verder. We legden de situatie uit en we maakten een afspraak. Een paar dagen later werden we ontvangen door een vriendelijke meneer. We legden ook hem de hele situatie uit en hij vertelde ons dat hij ons zou gaan helpen. Na een fijne en prettige samenwerking was er uiteindelijk ook resultaat. De mantelzorgwoning was af! Het was prachtig geworden. Op enkele minuten van ons huis lag deze chalet op een mooi plekje in de natuur. Ik zag aan alles hoe fijn alles vond en hoe blij ze was met haar nieuwe woning. Deze mantelzorgwoning scheelt ons elke dag weer uren aan tijd, en zo zijn we altijd in de buurt als ze hulp nodig heeft.