St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

De wondere wereld van Virtual Reality

Heb jij er al van geproefd? De wondere wereld van virtual reality. Voor velen is het nog een ongerepte wereld, een onbekend terrein. Wij hebben er echter even van kunnen genieten, en we kunnen je vertellen dat het een waar fenomeen is om mee te maken.

Wat maakt virtual reality zo gaaf?

Het is moeilijk te beschrijven hoe virtual reality aanvoelt als je het nog nooit gedaan hebt. Het is namelijk een hele bijzonder ervaring. Het is vrij moeilijk van echt te onderscheiden wanneer je een dure vr bril op hebt.

Daarnaast kun je dingen doen die je niet voor mogelijk zou houden in het echte leven. Bij de Samsung Gear Vr bril zit bijvoorbeeld een wandeling door het Witte Huis standaard in begrepen. De kans is klein dat jij ooit eeen wandeling zou maken doo het huis van de Amerikaanse president. Nu iun je dat dus wel doen!

Is dit iets te saai voor je? Natuurlijk kun je nog veel extremere dingen doen in VR. Zo kun je een verlaten eiland bezoeken of gamen in VR. Wat dacht je van een spannende actie game? Het wordt mogelijk gemaakt met de nieuwe VR brillen van Sony Playstation. 

Binnenkort kun je dus als Max Verstappen racen in Monaco met de nieuwe F1 game. Ben jij er klaar voor?