St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Buenos Aires naar Rio de Janeiro

Argentinië is een prachtig land met veel cultuur. Je kunt er heerlijk eten, genieten van de natuur maar daarnaast ook zonnen op het strand. Wil je dit land ontdekken maar ook de grote stad Rio de Janeiro te willen bezoeken in Brazilië? Dan is het aan te raden om een reis van Buenos Aires naar Rio de Janeiro te boeken via nrv reizen. In 18 dagen zul je vanaf Amsterdam naar Buenos Aires reizen, verder reizen tot de eind bestemming Rio de Janeiro. Maar hoe ziet zo een reis er eigenlijk uit? Lees snel verder.

Je zult dus eerst vanaf Schiphol vliegen op Buenos Aires. Vanaf het vliegveld zul je naar het hotel rijden. Een vertegenwoordig zal wachten en je wat te drinken aanbieden. Even de koffers uitpakken en uitrusten van de lange reis. Je zult de aankomende drie dagen de stad verkennen. Je mag dit helemaal zelf doen dus je mag zelf invullen hoe je de dagen gaat besteden. Wel heeft de organisatie wat tips gegeven dus die kun je altijd volgen als je dat wilt.

Op dag vijf zul je vanaf de stad naar Salta vliegen. Je kunt die dag de mooie stad bezoeken. De volgende dag zul je met een huurauto naar Purmamarca rijden. Je hebt daar ook een vrije dag dus je kunt doen wat je wilt. De volgende dag zul je terugrijden naar Salta aangezien je daarna naar Cachi zult gaan. Deze locatie staat bekend om de rivieren en ravijnen. De volgende dagen zul je naar de watervallen van Iguazu gaan. Dit zijn de mooiste watervallen ter wereld. Er zijn ook jungles dus je zult je ogen uitkijken naar wat voor een mooie natuur daar is. Een paar dagen later zul je naar Fox do Iguacu gaan. Daar zul je namelijk met het vliegtuig naar Rio de Janeiro vliegen. Dit is namelijk dag 15 als je aankomt op Rio, waar je de rest van de dagen zult verblijven. Er zijn wat excursies die je kunt volgen en je hebt vrije tijd. Het is een grote stad volgens ervaringen 333travel. Op dag 17 zul je terugvliegen naar Amsterdam en is het tijd om alle foto’s terug te kijken en na te genieten.

https://www.dalreizen.nl/