St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Dozen kopen en van verschillende diensten gebruik maken

Sinds ik bij Dozenhal mijn dozen hebt besteld, wil ik echt niet meer bij iemand anders. De dozen die zij daar verkopen en wat zij allemaal kunnen aanbieden is niet normaal. Met meer dan 2.500 formaten die je als klant kan uitkiezen en als er iets op is of het formaat bestaat nog niet, maken ze dit gerust voor u. Zij doen er alles aan om de klant tevreden te houden en dat doen ze zeker goed.

Waar kon ik dozen laten drukken voor een goede prijs?

Het was bijna kerst en ik wilde graag een leuk en opvallend kerstpakket voor mijn medewerkers maken. In het begin had ik eigenlijk al een bedrijf die mij hierin wilde helpen. Alleen ze zijn in de tussentijd failliet geraakt en nu kon ik niet meer op ze rekenen. Dus ik moest binnen een bepaalde periode snel een ander bedrijf vinden waar ik mijn dozen kon halen. De spullen voor in de dozen had ik al geregeld, dus daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik het bedrijf Dozenhal tegen. Daar zag ik meteen wat voor groot assortiment ze hadden qua dozen. Bovendien zag ik ook meteen dat ze dozen konden laten bedrukken voor een goede prijs. Ik heb meteen een offerte aangevraagd en die kreeg ik ook binnen no-time binnen.

Top service

Daarna kreeg ik contact met iemand van Dozenhal die mij verder wilde helpen met mijn bestelling. Ik legde mijn situatie bij hun neer en ze begrepen mij helemaal! Samen besproken we nog over het design wat erop moest komen en dat zouden ze helemaal regelen voor mij. Na één dag, kreeg ik al een mailtje dat mijn bestelling onderweg was en geen paar uur later, ging de deurbel. Ik pakte de dozen aan en ze waren echt super leuk geworden! Precies zoals ik ze in mijn hoofd had!

Dozenhal

Bent u ook benieuwd wat Dozenhal allemaal voor u kan betekenen? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie.