St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

studeren en werken bij de overheid – Volg een traineeship

Lukt het maar niet om een baan te vinden? Veel hogeropgeleiden hebben moeite om na het afstuderen een baan te vinden. Hoe u uw tijd wel effectief kunt besteden? Volg een traineeship overheid bij Newpublic. Newpublic koppelt jong talent aan overheidsinstellingen waar u genoeg werkervaring en kennis kunt opdoen.

Twee jarige traineeships

U volgt twee jaar lang een uniek traject. Hierbij bent u werkzaam bij een overheidsinstelling en volgt u online een trainingsmodule. Het zijn twee bijzondere jaren waarbij u alles te weten komt over het werken bij een overheidsinstelling. Bent u net afgestudeerd in de richting van Recht, Politiek, Communicatie of Talen? Dan is het zeker de moeite waard om uw opties bij Newpublic te bekijken.

Een traineeship op niveau

Het volgen van een traineeship overheid bij Newpublic is een goede investering in uw toekomst. U komt direct op de werkvloer met de juiste mensen en leert het reilen en zeilen van werken bij de overheid. De meeste trainees ontvangen na de traineeship overheid direct een aanbod voor een vaste aanstelling.

Wilt u ook direct na het afstuderen een baan op niveau? Start uw carrière dan bij de overheid via een traineeship overheid van Newpublic. Wilt u meer informatie of u aanmelden voor een traineeship overheid? Neem dan een kijkje op de site van Newpublic of neem telefonisch contact op.