St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Een A0 scanner is een geniaal apparaat

Ik, als werkgever, was op zoek naar een A0 scanner voor mijn grafische bedrijf. Mijn werknemers hadden het al een tijdje over om onze oude scanner te laten vervangen. De scanner deed zijn werk niet meer goed, was al redelijk oud en kon niet grote formaten scannen. Dit was voor mij een teken dat we een nieuwe moeten aanschaffen. Maar het was jaren geleden dat ik deze had aangeschaft en ik had geen idee waar ik moest zoeken.

A0 scanner is makkelijker gevonden dan verwacht

Eerst gaf ik de opdracht aan één van mijn medewerkers om op zoek te gaan naar een A0 scanner in de omgeving. Na een week helaas geen succes. Toen ben ik maar op het internet gaan kijken of er daar aanbieders waren die mij konden helpen. Al snel had ik er een paar gevonden. De eerste paar waren niet echt geweldig als ik eerlijk moet zijn. En toen kwam ik bij Repromat uit. De website straalde iets uit wat mij meer geïnteresseerd raakte in de producten en diensten. Nadat ik een tijdje op de website aan het kijken was kwam ik in de webshop van hun terecht. Ze hadden zoveel spullen en keuzes dat ik bijna in de hemel was. Ik heb daarom direct contact opgenomen met het bedrijf voor advies voor een A0 scanner. Ze konden mij goed helpen en praatte niet met moeilijke technische woorden, zodat ik het nog kon begrijpen.

De levering van het product

Nadat we alles hadden besproken en ik het product had besteld, kreeg ik een mailtje van Repromat over de datum van de levering. Ik vond het fijn dat ze dit meldde, want dan weet ik ook waar ik aan toe ben. Op de dag van de levering kwamen twee mannen van Repromat met een busje aan waar de scanner in zat. Ze tilde deze er zelf uit en brachten deze naar de plek waar ik hem wou hebben. Daarna gingen ze hem installeren en kregen we allemaal een uitleg over de scanner en hoe het in zijn werking gaat. Ik bedank de mannen van Repromat hartelijk voor hun geweldige service en ik doe graag meer zaken met jullie!