St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Een loveshoot regelen bij de fotograaf uit Veenendaal

Ik wilde heel graag een fotoshoot regelen bij een fotograaf uit de omgeving van Veenendaal. Mijn vriendin wilde al heel lang een keer een fotoshoot doen met alleen ons tweeën. Ze heeft dit wel vaker gedaan met familieleden en andere mensen, maar ze wilde graag nu wat foto’s met alleen ons tweeën. Daarom besloot ik voor haar verjaardag een shoot te regelen bij ons in de buurt. Alleen ik wist niet waar ik terecht kon voor dit dus moest ik op zoek gaan naar de perfecte fotograaf uit de buurt.

Een uniek cadeau voor mijn vriendin door de fotograaf uit Veenendaal

Het vinden van de juiste fotograaf uit de omgeving Veenendaal die stellen fotografeerde was nog een flink klus. Ik kende zelf een paar goede vrienden die wel als hobby fotografie hadden maar meer ook niet. Dus moest ik een echte professional erbij halen om de wens van mijn vriendin uit te laten komen. Al snel kwam ik bij Corine terecht van Oh Belle. Ik had eerder van haar gehoord en de portfolio die ze op de website had staan waren erg mooie foto’s. Daarom besloot ik contact met haar op te nemen en te vragen wat mijn mogelijkheden waren. Wat ik wilde was bij haar mogelijk en het tarief was ze er voor vroeg was een mooie prijs. 

Prachtige resultaat!

De dag van de shoot zei ik alleen tegen mijn vriendin dat ze een moeite moest doen voor haar uiterlijk. We gingen naar de plek waar ik en Corine hadden afgesproken en daar verraste we mijn vriendin met haar cadeau. Ze was helemaal enthousiast geworden en kon niet wachten om te beginnen. De shoot zelf was ook erg leuk om te doen. We hebben vooral veel gelachen met elkaar en dat was ook de bedoeling. Het eindresultaat kregen we een paar weken later en de foto’s waren prachtig. We hebben er een paar aan de muur in de gang gehangen en zijn Corine heel dankbaar.

Probeer het zelf!

Wilt u ook een leuke fotoshoot? Bekijk dan eens de website van Corine via www.ohbelle.nl voor meer informatie over Corine en wat voor soort foto’s zij maakt.