St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Hoofdpijn behandeling

Veel mensen hebben wel eens hoofdpijn. Vaak gaat dit gewoon weer over door het nemen van een aspirientje. Maar voor sommige is dit niet het geval, zij hebben dagelijks hoofdpijn en komen hier niet zo simpel vanaf. Het leven van deze mensen is daar deze aandoening niet altijd even prettig omdat zij simpelweg dan niets kunnen. Daarom is migraine een serieuze aandoening en worden mensen vaak radeloos van de pijn. Zij kunnen zelfs echt ziek kunnen worden van de pijn, met braken tot gevolg. Dan kan licht zelfs al te storend zijn en wordt de pijn nog heviger.

Gelukkig zijn er ook behandelingen op het gebied van migraine. Migraine kan eventueel verlost worden door het injecteren van kleine beetjes botox. Migraine en botox lijken misschien een rare combinatie, maar zij kunnen er voor zorgen dat de migraine tijdelijk wordt verwijderd. Patiënten ervaren door deze kleine ingreep een betere kwaliteit van leven en kunnen zo optimaal genieten. Hoe ziet deze behandeling er uit, tijdens deze behandeling wordt er door middel van een naald kleine beetje botox in de frons en voorhoofdspiertjes geïnjecteerd. De hoeveelheid van de injecties ligt tussen de 13 en 15. Het effect van deze behandeling is na enkele dagen pas merkbaar en zal tot 3 maanden aanhouden.

NU vraagt u zich natuurlijk af wat de kosten zijn van botox. Kosten Botox, verschilt per kliniek, het is daarom erg belangrijk om zelf op onderzoek te gaan welke kliniek voor u het handigst of het voordeligst is. Ook is het mogelijk dat in sommige gevallen de verzekering deze behandeling vergoed. Dit komt niet vaak voor maar is wel mogelijk, omdat u belemmerd wordt in uw dagelijkse bezigheden. Een kliniek die deze hoofdpijn behandelingen uitvoert is Faceland, zij helpen u graag met uw problemen, zodat u uiteindelijk weer het plezier terug krijgt in het leven.

http://faceland.nl/