St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Veilig achteruit

Robuuste omstandigheden vragen om robuuste systemen voor het nauwkeurig monitoren van de operatie. Het creëren van een veilig en efficiënt werkproces onder de meest extreme omstandigheden. Dit is wat voor Van Zwitserland belangrijk is. Voertuigen worden namelijk steeds groter en breder, maar dit geld niet voor de spiegels die op deze voertuigen zijn gemonteerd. De ‘’dode hoek’’ wordt steeds groter, en het achteruitrijden gaat steeds meer op gevoel. Maar op gevoel achteruitrijden is super gevaarlijk. De bestuurder ziet namelijk niks, en rijd dus zomaar achteruit. Is is niet alleen gevaarlijk in woonwijken, in de binnenstad of op het platteland. Maar dit is ook gevaarlijk bij het laden en lossen van bijvoorbeeld vrachtwagens in drukke winkelstraten.

Het is daarom zeer aan te raden voor bedrijven die over grote voertuigen beschikken om op ieder voertuig camera van vanzwitserland.nl te plaatsen. Dit is niet alleen van belang bij vrachtwagens, maar ook bijvoorbeeld brandweerwagens, of in de agrarische sector, of de industriële sector waarbij gebruik wort gemaakt van grote hijskranen of bulldozers.

Dit soort achteruitrij camera’s zijn er in vele verschillende vormen en maten. Niet iedere camera is geschikt voor ieder voertuig, en daarom moet er ook altijd deskundig advies gegeven worden welke camera het beste is voor welk voertuig. Daarom is de consultancy zeer belangrijk om bijvoorbeeld de (on)mogelijkheden, technologische ontwikkelingen en recente wetgeving te adviseren zodat het bedrijf geheel op de hoogte is van wat er momenteel op dat gebied speelt. Het is daarnaast ook handig om een full service contract af te sluiten, zo levert Van Zweden niet alleen de camera’s maar installeren zij deze ook op locatie in zowel binnen als het buitenland. Met een efficiënte afterservice.

Wanneer er geen perfecte camera is voor uw voertuig kan deze altijd als custom design gemaakt worden. Zo worden alle specials ter zake gelegd en de gedetailleerde technische tekeningen zullen worden laten zien. Op deze manier kan er een perfect beeld gecreëerd worden zodat alle specials duidelijk zijn voor de klant.

http://www.vanzwitserland.nl/