St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Meer dan douchen

Ieder Nederlandse huishouder beschikt over een douche, maar beschik jij over een luxe douche? De badkamer luxe begint een steeds belangrijker aspect te worden binnen het huis. Waar in Amerika de trend is begonnen om over een grote luxe badkamer te beschikken, zien wij in Nederland dat het preutse aan het dalen is.

 

Ruim douchen is nu een trend maar ook voor kleinere badkamers is het instaleren van een luxe douche mogelijk.  Zo heb je inklapbare douches, glazen douchecabines tot ruime stoomdouchecabines of inloopdouches met meerde douchepanelen. De formule voor een optimale douche beleving is simpel: hoe grote breder de straal, des te meer je kan genieten van het douchen. Met de komst van geïntegreerde straaltechnieken, heeft de consument de keus om te kiezen uit een verfrissend lentebuitje tot een krachtige massage straal of een waterralfunctie met daarbij een losse handdouche wat het de beleving compleet maakt.

 

Iets wat standaard is in een luxe douche is een regendouche, die vaak wordt gecombineerd met een waterval douche. Bij beide mogelijkheden komt het water uit een kop die aan het plafond of aan de muur is bevestigd. Een regendouche is rustgevend omdat er kleine straaltjes uit een heleboel gaatjes komen wat een rustgevend effect verwerkt.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden en maten die u kunt toepassen. Dat er een verschil is aan mogelijkheden ziet u ook terug in de prijs, waar de prijzen beginnen rond de duizend euro en al snel oploopt tegen de tien duizend euro. Maar u kunt het zo gek maken als u het wilt, van ledverlichting tot stoomfunctie. Douche is tegenwoordig meer geworden dan alleen maar douchen, het is een manier van ontspanning geworden een soort luxe waarvan je hoort te genieten. Het aanschaffen van een luxe douche optimaliseert deze ervaring en maakt een bezoek aan de badkamer aangenamere beleving.

https://lavicta.nl/