St christoffel Roermond
Image default
Arts / Photography

Waarom je altijd naar de kapper moet

“Als je haar maar goed zit!” zeggen ze altijd. Haar is namelijk zoveel meer dan iets wat je hoofd warm houdt bij lage temperatuur of wat je hoofd beschermd tegen het sterke zonlicht. Het is iets waar we waarde aan hechten. Het maakt ons mooier, trekt partners aan, geeft zelfvertrouwen en is een manier om onze persoonlijkheid te uiten. Want iemand die zijn haar pimpelpaars verft, wilt iets anders uitstralen dan iemand die haar bruine haar altijd in een paardenstaart draagt. Hoe ons haar eruit ziet en wat we er aan doen, zegt dus best veel over wie wij zijn als mens. Vandaar dat het erg belangrijk is dat je de beste kapper delft kan vinden die precies wat jij van plan bent met je haar, uit te voeren.

Er zijn natuurlijk ook altijd mensen die hun haar zelf bleken, kleuren, knippen en behandelen. Dit doen mensen vaak uit verveling of om met z’n allen iets leuks te doen op bijvoorbeeld een slaapfeest. Hoe leuk de bezigheid ook zal zijn, het resultaat is nooit helemaal wat je wilt. Het is namelijk erg lastig om haar te knippen. Het vereist een techniek die je vaak geoefend moet hebben om het goed te kunnen uitvoeren, en dat doen deze mensen niet. Daarnaast is bleken ook erg lastig. Het is best wel een gevaarlijk stofje, er komen gevaarlijke walmen vanaf. Daarnaast verspreidt bleek niet zo makkelijk over het haar als je zou hopen. Hierdoor wordt de kleur niet helemaal mooi. Tenslotte moet je precies weten welke sterkte er voor jouw haar nodig is, anders heb je straks knal geel haar.

Laat je haar dus altijd door kappers in delft behandelen. Dan zul je de zaak uitlopen met prachtig haar, precies op de manier die je had gewild. Dan kan jij genieten van de complimenten en de zelfvertrouwen boost die het teweeg zal brengen.

 

https://www.onekappers.nl